Biff RydbergIngredienser
800 g oxfilé, i bit
ca 10 potatisar, råa
2 gula lökar
4 ägg
4 msk olja, ej olivolja
4 msk smör

Senapsmousse
1 dl senapspulver
ca 1 dl strösocker
2 dl vispgrädde

Gör så här;
Stek den finhackade löken först och håll den varm.
Skala potatisen och tärna i 1 cm stora kuber. Råstek potatisen i hälften av oljan och smöret i en stekpanna. Under tiden, skär upp köttet i lika stora tärningar.
Stek först potatisen för sig. När den är klar, håll den varm. 
Hetta upp en stekpanna på hög värme. Häll i oljan, smöret och stek köttet.
Serveras direkt. Servera med en äggula i sitt halva skal.
Senapsmousse
Vispa upp grädden med sockret. Blanda i resten av ingredienserna. Låt stå och dra en stund i kylen. Vid servering, doppa en matsked i varmvatten. Forma små ägg av moussen, lägg över köttet.